CaseVib

Personliga mobilskal. Fri frakt.

CaseVib stödjer föreningar och klubbar i Sverige som önskar profilera sig. Ett utmärkt sätt är att sälja anpassade mobilskal med föreningens märke på mobilskalet och eventuellt också ditt namn. Vi erbjuder intäktsmöjligheter för föreningen för varje sålt mobilskal genom vinstdelning.

Fördelar med ett föreningsskal

  • Öka gemenskapen i föreningen med en gemensam produkt som är relevant och ytterst viktigt för barn och ungdomar.
  • Öka föreningens exponering då mobilskalen sticker ut bland mängden. Den ökade exponeringen underlättar för att nå ut till fler barn och ungdomar.
  • Profilera föreningen bland klubbens sponsor – klubbens logga syns på många platser.
  • Intäktskälla för föreningen och föreningens lag.

Kontakta oss gärna för mer information.

Om mobilskalen

Mobilskalen är av hög kvalitet och skyddar telefonen från stötar på ett effektivt sätt. Föreningens logga och medlemmens eller supporterns namn är inbyggt i skalets material vilket gör skalet väldigt hållbart och slittåligt. Det slits därför inte bort som ett profiltryck på kläder kan göra.

Det finns mobilskal för samtliga populära telefonmodeller på marknaden (vilket omfattar de flesta av alla mobiltelefoner som för närvarande säljs i Sverige). Notera att om någon önskar ett skal till en väldigt gammal eller udda telefonmodell kanske vi inte kan leverera just det skalet.  

Fördelar med föreningsskal från CaseVib

Vi har specialiserat oss på att tjäna föreningar och klubbar i Sverige och det finns flera fördelar med att samarbeta med CaseVib:

  • Tätt samarbete med föreningen – vi bryr oss!
  • Mobilskalen uppfyller samtliga krav för försäljning inom EU inklusive RoHS och REACH certifieringar som förenklat begränsar användandet av skadliga kemikalier i material.
  • Samtliga skal kvalitetssäkras före försäljning.
  • Alla skal erbjuds full returrätt om man mot förmodan är missnöjd med skalet eller om man beställt skal till fel telefonmodell. Returnera skalet så ersätts medlemmen inom tre dagar. Inga frågor ställs.
Varukorg stäng