CaseVib

Personliga mobilskal. Fri frakt.

Frågor & Svar

Frequently Asked Questions

Vi har samlat vanliga frågor om våra LED skal och mobiltillbehör och besvarat dessa nedan. Hittar du inte svaret på din fråga? Kontakta oss då gärna.

Mobilskalet lyser upp genom inbyggda LED lampor i skalet. LED lamporna reagerar på ljudsignaler från mobilen. Ljudsignalerna fångas upp av mobilskalet genom sensorer på skalet som kopplas till mobilen. Det är väldigt enkelt att ansluta skalet till mobilen. På skalets undersida finns det en svart koppling som man enkelt ansluter till strömuttaget. Alternativt finns det en extern strömkälla inbygt i skalet.

När batteriet är lågt behöver telefonen som brukligt laddas upp på nytt med en mobilladdare. Koppla därför av mobilskalets sensor genom att dra ur sensorn som kopplats till telefonens strömuttag. Under tiden som telefonen laddas kommer inte skalet att blinka och lysa eftersom det inte har tillgång till strömuttaget.

Observera: Vid strömlös laddning av batteriet kan man använda mobilen som vanligt och mobilskalet påverkas inte. Detsamma gäller om mobilskalet har en egen strömkälla.

CaseVibs mobilskal är lika starka och skyddande som vanliga, traditionella skal. Ett mobilskal består ofta av olika lager som pressats samman för att skapa ett robust och skyddande skal. Ljuseffekterna uppnås genom att ett av lagren som bygger upp mobilskalet har inbyggda LED lampor som fästs på det specifika lagret.

The other hand we denounce with righteou indg ation and dislike men who are so beguiled and demorali ed by the of pleasure of the moment.Dislike men who are so beguiled demoraliz worlds ed by the charms of pleasure of the moment. Lorem ipsum dolor sit

LED lamporna drar minimalt med ström vid anslutning till mobiltelefonen då mobilskalet blinkar. Våra mätningar visar att den extra batteriförbrukningen är väldigt låg på grund av mobilskalet. För vissa iPhone mobilskal finns det dessutom en av/på knapp för att styra när skalet blinkar. Därigenom kan man hantera batteriförbrukningen.

Vi personaliserar gärna mobilskal med en unik design och tryck för föreningar, företag och privatpersoner. Önskar ni samma mobilskal till alla spelare i laget eller medarbetare i firman? Eller ett skal för brudparet? Kontakta oss gärna för mer information om du har en design ide’ eller förslag på en design. Du kan även använda vårt design verktyg i webbutiken för att skapa din egen design.

Varukorg stäng