CaseVib

Personliga mobilskal. Fri frakt.

Vi har samlat vanliga frågor om våra LED skal och mobiltillbehör och besvarat dessa nedan.

Hur fungerar det blinkande mobilskalet?
Mobilskalet lyser upp genom inbyggda LED lampor i skalet. LED lamporna reagerar på ljudsignaler från mobilen. Ljudsignalerna fångas upp av mobilskalet genom sensorer på skalet som kopplas till mobilen via strömuttaget på undersidan av mobiltelefonen. Det är väligt enkelt att ansluta skalet till mobilen. På skalets undersida finns det en svart koppling som man enkelt ansluter till strömuttaget.

Vad händer när man behöver ladda telefonen?
När batteriet är lågt behöver telefonen som brukligt laddas upp på nytt med en mobilladdare. Koppla därför av mobilskalets sensor genom att dra ur sensorn som kopplats till telefonens strömuttag. Under tiden som telefonen laddas kommer inte skalet att blinka och lysa eftersom det inte har tillgång till strömuttaget.

Observera: Vid strömlös laddning av batteriet kan man använda mobilen som vanligt och mobilskalet påverkas inte.

Hur påverkas skalet av LED lamporna?
CaseVibs mobilskal är lika starka och skyddande som vanliga, traditionella skal. Ett mobilskal består at X lager som pressats samman för att skapa ett robust och skyddande skal. Ljuseffekterna uppnås genom att ett av lagren som bygger upp mobilskalet har inbyggda LED lampor som fästs på det specifika lagret.

Drar mobilskalen extra ström?
LED lamporna drar minimalt med ström vid anslutning till mobiltelefonen då mobilskalet blinkar. Våra mätningar visar att den extra batteriförbrukningen är väldigt låg på grund av mobilskalet. För vissa iPhone mobilskal finns det dessutom en av/på knapp för att styra när skalet blinkar. Därigenom kan man hantera batteriförbrukningen.

Personlig design/tryck
Vi personaliserar gärna mobilskal med en unik design och tryck för föreningar, företag och privatpersoner. Önskar ni samma mobilskal till alla spelare i laget eller medarbetare i firman? Eller ett skal för brudparet? Kontakta oss gärna för mer information om du har en designide’ eller förslag på en design.

Varukorg stäng