CaseVib

Personliga mobilskal. Fri frakt.

CaseVib arbetar aktivt med att begränsa miljöpåverkan. Det åstadkommer vi genom att göra val som minimerar utsläpp och miljöpåverkan i varje konsumentled från leverantör till slutkund och eftermarknadsupport.

Materialval

Vi satsar på material som naturen kan ta hand om och förespråkar och säljer därför mobilskal av återvunnen och nedbrytbar plast för olika modeller. Om du har en iPhone eller en Samsung modell nyare än Galaxy S21 använder vi  ett skal tillverkat av nedbrytningsbar plast (så kallad “bio-degradable”). Vår ambition är att kunna erbjuda nedbytbar plast för samtliga skal framöver. Nedan finner du ett exempel på hur materialet ser ut (prickarna som syns på skalet existerar eftersom materialet kommer från återvunnen plast).

Nedbrytbar plast material

Beställning i bulk

Genom att beställa många skal samtidigt minimeras antalet transporter. Vi samlar därför flera beställningar så att mobilskalen transporteras i bulk till CaseVibs lager.

För föreningsskal ombesörjer vi distributionen till föreningen med en enda transport.

Leverantörer

Vi använder oss av leverantörer som också arbetar med hållbarhet och kan uppvisa relevanta certifieringar för produktsäkerhet och användandet av kemikalier.

Varukorg stäng