CaseVib

Personliga mobilskal. Fri frakt.

iPhone LED mobilskal

Profilerade föreningsskal

Skal med förenings klubbmärke är ett bra julklappstips för både medlemmar och supportrar.

Köp CaseVibs mobilskal med belysning

CaseVib är ett svenskt företag som utvecklar och designar mobilskal med belysning som lyser upp vardagen vid ljudaktivering. Mobilskalet lyser upp och blinkar (flashar) när mobilen spelar musik, mottar meddelanden och notiser. Vi erbjuder stiliga och trendiga mobil skal för både iPhone och Samsung Galaxy telefoner. Dessutom finner du andra mobil tilbehör för att få ut mer av din mobil på CaseVib.

Våra mobilskal är tillverkade av högsta kvalitet och skyddar telefonen från stötar genom stötdämpande material på sidorna och hörnen. Telefonen klarar sig därför längre utan reparationer och du unviker repor och skador på telefonen. Du kan även kombinera ett mobilskal med ett skärmskydd för att även skydda glaset på skärmen på framsidan av mobiltelefonen.

Vi kvalitetssäkrar alla mobilskal före försäljning och har ett nära samarbete med våra leverantörer. Vi garanterar ett tryggt och säkert köp med smidiga leveranser och full returrätt. Har du frågor angående ditt köp eller produkten kontaktar du CaseVib supporten i Trollhättan.

Varukorg stäng